Over Mij

Hi, ik ben Marion Baron van Online Business Support en sinds 1 mei 2020 ben ik als zelfstandige begonnen om andere ondernemers te ondersteunen in hun online business.

Voordat ik zelfstandig werd heb ik jarenlang in  loondienst gewerkt als o.a. bedrijfsleidster, teamleider, manager en adviseur. Ik heb veel startende ondernemers mogen adviseren op het gebied van zakelijk bankieren. Mede door de gesprekken met deze ondernemers ben ik geïnspireerd geraakt om voor mezelf te gaan beginnen.

Online Business Support
Marion Website

Tegelijkertijd kwam ook de onzekerheid, kan ik dit wel? Heb ik wel voldoende kennis? Hoe begin ik? Durf ik deze stap te nemen?
Tijdens deze periode kwam ik in gesprek met een ondernemer die mij vertelde dat, bij alles wat je doet of wilt gaan doen, 3 dingen belangrijk zijn: werkplezier/passie, vrije tijd en rendement.

Vanaf dat moment voelde ik heel sterk dat ik de stap moest nemen. Niet meer twijfelen maar gewoon gaan, een sprong in het diepe! Achteraf één van de beste keuzes die ik heb gemaakt.

Ik ben begonnen met het volgen van diverse opleidingen en heb mij ondergedompeld in webinars en onlinetrainingen. Alles wat er te leren valt op het gebied van Social Media & Marketing heb ik mij in korte tijd eigen gemaakt. En door mijn eigen website, logo en visitekaartjes te maken kwam ik erachter dat dit echt mijn ‘ding’ is! Iets waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan. Daarnaast vond ik het opzetten van een online business en het gebruik maken van online marketing en social media geweldig om te doen.

Dus stil zitten was er het afgelopen jaar niet bij. Maar dat past ook niet bij me. Ik hou ervan om mezelf uit te dagen en dat is zeker gelukt. Want wat valt er veel te leren op het gebied van Social Media Marketing en Online Tools. Ik weet nu als geen ander, dat als je niet in de materie zit, het heel moeilijk is om hiermee te starten. Ik krijg hier dan ook vaak vragen over en vandaar dat ik heb besloten om ondernemers hierin te coachen en ondersteunen. 

Marion vakantie
Marion Website bureau

Inmiddels ondersteun ik een aantal ondernemers en vervul ik meestal de rol van diegene die alles regelt en zorgt voor overzicht, planning en structuur. Ook denk ik mee met de ondernemer over de inrichting van de Online Business op het gebied van Social Media en Online Marketing.

Omdat ik zelf ook ondernemer ben en me heel goed in kan leven in jouw business weet ik waar je tegen aan loopt en ondersteun en coach ik jou in je online marketing. Door dit effectief met structuur en een duidelijke planning in te richten hou jij meer tijd over voor je privéleven. 

Werkplezier/passie, vrije tijd en rendement: spreekt dit jou aan?  Kijk dan naar de pakketten die ik aanbied om jou te ondersteunen.

Wil je eerst kijken of het bij je past? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan.

Incorrect access token specified.